Agios Nikolaos

Kreeta Agios Nikolaos sijaitsee 65 kilometrin päästä Heraklionin lentokentältä. Asukkaita Agios Nikolaosessa on noin 20 000. Löydät paljon perinteisiä kreikkalaisia kyliä ja uskomattoman kauniita maisemia. Kreetalla lomailevista tuhannet käyvät lomansa aikana Agios Nikolaos alueella. Lähes kaikki ovat samaa mieltä, että järvi on kaikkein kaunein nähtävyys Agios Nikolaosella. Järvi yhdistyy mereen, jonka ympärillä on nähtävissä punaisia kallioita sekä upeita puita. Järven lähellä on myös teatteri, jossa kreikkalaiset ja myöskin turistit nauttivat erilaisista esityksistä. Käveleminen Agios Nikolaoksen ympärillä on myös rentouttavaa ja mahtavaa. Löydät paljon erilaisia kauppoja, joissa on perinteistä kreikkalaista käsityötä, koruja ja matkamuistoja.

Suomalaisille sopivia kahviloita ja ravintoloita, joissa on kreetalaista ja kreikkalaista ruokaa tarjolla on paljon. Viihdettä löytyy iltaisin koska tarjolla on paljon erilaisia baareja sekä diskoja. Urheilusta kiinnostuneet pystyvät pelaamaan lomallaan lentopalloa, tennistä, sulkapalloa, koripalloa, minigolfia, uida.. Mahdollisuuksia on rajattomasti Kreeta Agios Nikolaos toivottaa sinut tervetulleeksi!

Pystyt vuokraamaan itsellesi auton tai skootterin lomasi ajaksi. Kuten Suomessakin on skoottereilla ajaessa tärkeää pitää kypärää turvallisuuden ja sakkojen välttämisen takia. Taksit ovat myöskin edullisia sekä ystävällisiä. Kreetalla ei tarvitse pelätä taksikuskin tupakoivan, soittavan liian kovaa musiikkia tai muutenkaan häiritsevän asiakkaitaan.

Elounda on kaupunki Kreetalla, joka on helposti tavoitettavissa Agios Nikolaoselta. Eloundassa on mahdollista käydä laivamatkalla, joka sisältää Barbarossan luolassa käymisen uimisineen. Retki on edullinen eikä maksa kuin kymmenisen euroa.

Almyroksen ranta on pitkä, valkoista hiekkaa täynnä oleva ranta. Loistava paikka uintiin vaikka vesi onkin suhteellisen viileäää. Käveleminen kestää rannalle parikymmentä minuuttia ja taksilla hurahtaa rannalle hieman alle 10 euron hintaan.

Agios Nikolaos ravintolat ovat yleisesti pieniä, kotoisia, joissa palvelu on lämmintä ja ystävällistä. Varmoja valintoja ovat Grigoris, Mediterraneo, Barko, Chyssofillis, 9 Muses, Piato, Obelix sekä Psaraki.

Edullisimmat majoitukset Agios Nikolaos tarjoaa hostelleissa, guest houseissa, retkimajoissa.. Alle 20 euroon yöltä voi olla muun muassa Youth Hostel Reginassa.