Kreetan rannat

Rannat Kreetalla houkuttavat suomalaisia etenkin talvella. Mistä löydät Kreetan parhaat uimarannat? Suomalaisten mielestä Kreetan parhaat rannat löytyvät saaren pohjoisesta osasta. Tästä johtuen ei ole yllättävää, että suurin osa turisteista viettää lomansa pohjoisilla Kreetan uimarannoilla.

Jos haluat etsiä koskemattomia rantoja Kreetalta niin ainakaan lukemalla niitä et löydä.. Jos koskemattomista rannoista Kreetalla on kirjoitettu niin hyvin pian ne eivät enää olekaan niin koskemattomia. Kreetan rannoilta löydät helposti aurinkovarjon sekä lepotuolin, joka tarjoaa mahdollisuuden auringonottoon sekä täydelliseen rentoutumiseen. Pohjoisen rannoilta on myös helppoa löytää erilaisia vesiurheiluun liittyviä vaihtoehtoja kuten, vesihiihto, varjoliito, vesiskootterit...

Aurinko on erittäin voimakas Kreetalla ja on tärkeää pitää aina riittävän korkeaa aurinkovoidetta matkalla mukana.. Uimisen jälkeen rannalle palattaessa voiteen lisääminen ja uudelleen levittäminen on suositeltavaa, jotta vältytään auringon aiheuttamilta vahingoilta.

Suomalaisilla on tapana nauttia aika ahkerasti alkoholia Kreetan lomalla. Alkoholia on kuitenkin syytä välttää kun päivä on kuumimmillaan ja nauttia juomista lähempänä iltaa kun aurinko alkaa laskemaan.

Turvallisuuden kannalta on tärkeää, että vanhemmat eivät jätä lapsiaan rannalle yksin vaan seuraavat heitä tarkasti. Kreetalla merivirrat ovat voimakkaampia kuin Suomessa ja tästä johtuen ei kannata uida kuin rannan mukaisesti eikä lähteä kauemmas uimaan. Uima-altailla on yleisesti vartijoita mutta rannoilla varovaisuus on aina parempi vaihtoehto kuin jälkeenpäin harmittelu.