Kreeta kommunikointi

Kreeta on Kreikan suurin saari, joka on noin 260 kilometriä pitkä ja 60 kilometriä leveä. Jos Kreikassa pidettäisiin saarien välien kauneuskilpailu niin Kreeta pärjäisi kilpailuissa varmasti mallikkaasti. Osat turistit ovat jopa sitä mieltä, ettei vastaavaa saarta löydy tältä planeetalta kuin Kreeta. Jos sinulla on mahdollisuus päästä Kreetan matkalle niin voit pitää itseäsi onnekkaana suomalaisena. Kreetalla asuu noin 650 000 asukasta. Kreetalta löydät paljon muutakin kuin hienoja rantoja ja aurinkoista lämpöä. Kreetalla puhutaan Kreikan kieltä mutta pärjäät mainiosti englannilla koska paikalliset ymmärtävät englantia loistavasti turistialueilla. Ongelmia ei ole edes pienemmissä kylissä tai ostoksilla pienemmissä kaupoissa.

Jos osaat puhua kreikan kieltä niin Kreetalla puhuttava kreikan kieli on vastaavaa kuin muuallakin Kreikassa vaikka pieniä eroja saattaakin olla.

Turismi on valtavaa Kreikassa ja tästä johtuen englantia osataan mutta englannin sujuvuus on hieman kehnompaa kuin monissa muissa Euroopan kohteissa. Tulet kuitenkin ymmärretyksi Kreetalla ja tulet itse ymmärtämään kreetalaisten puhetta.